Новий Rubin 10 – інноваційна дискова борона з шириною захвату 10 метрів

Найвідоміша дискова борона Rubin тепер з шириною захвату 10 метрів, вдале доповнення товарної лінійки LEMKEN. Завдяки симетричному розташуванню дисків Rubin 10 невілює боковий увід тим самим  економить пальне. Борона  має великий діаметр диску 645 мм, що дозволило отримати EU-допуск на транспортну швидкість до 40 км/год.

LEMKEN_Rubin10_10-1000_1

Функціональність та зручність використання

 Нова компактна дискова борона підключається до трактора за допомогою причіпного вузла або петлі. Для зручного підключення передбачена гідравлічна опорна стійка. Борона оснащена двома рядами вирізних напівсферичних дисків, що забезпечують рівномірне підрізання на глибині від 7 см. Завдяки міждисковій відстані 14 см борона ефективно працює без забивання, навіть за великої кількості органічної маси. Кожен диск Rubin 10/1000 має індивідуальну систему захисту від перевантажень з амортизованим зворотним ходом, що знижує навантаження на раму.

Новий Rubin має безліч інших переваг. Зокрема, робочі секції обладнані маятниковими кріпленнями, що дозволяють ідеально повторювати рельєф поля. Для роботи на дуже нерівних ділянках або схилах є опціональна гідравлічна система вирівнювання «iQ-Contour», яка забезпечує точне копіювання поверхні. Крім того, для адаптації до змінних умов роботи передбачена гідравлічна система регулювання глибини, яку можна налаштовувати прямо під час руху. При розвороті агрегат спирається на котки з особливо міцними підшипниками, що забезпечують стійкість та мінімальне ущільнення ґрунту на поворотах.

LEMKEN_Rubin10_10-1000_3

Зручність транспортування та безпека на дорозі

Нововведення торкнулися й транспортування. Складання Rubin здійснюється прямо з кабіни трактора, а запатентована система складання котків забезпечує дотримання транспортної ширини 3 метри і висоти 4 метри, відповідно до європейських стандартів. Незважаючи на велику робочу ширину, Rubin не потребує дорогого системоносія. Агрегат демонструє стабільність і безпеку на дорозі при швидкості до 40 км/год.
Rubin 10/1000 замінює попередню модель Gigant Rubin 9.